Müügil on 150 erinevat tüüpi huuletubakat ning tänu pidevale uuendamisele võib olla raske  leida soovitud snusi. Kõik sai alguse lahtise ja tumeda tootena 200 aastat tagasi. Huuletubaka  areng on muutnud selle valgeks, portsjoniks ja miniportsjoniks. Kunagi «standard» olnud  huuletubaka kangus on muutunud skaalaks 1-4 ning valida saab endale meelepärase kanguse 

järgi. Turule on lisandunud ka mitmed maitsed. Snusi on alati ühel või teisel kujul maitse järgi  lisatud, kuid täna on sul palju rohkem võimalusi leida midagi, mis sinu maitsele sobib. Juhendamaks sind läbi suure huuletubaka džungli, on Pouchy.eu loonud ülevaate Baltimaades leiduvast huuletubakast. 

Tugevus 

Huuletubaka tugevus on midagi, mis on suhteliselt uus. Mõnel snusi tüübil on kõrgem  nikotiinitase, mis muudab need toimelt tugevamaks. Kuid maitse, PH väärtus ja niiskus on ka  kogetava tugevuse jaoks üliolulised. 

Tase 1 – tuntud kui tavaline või originaalne. Seda taset tähistab kastil kaks punkti ning sellega  tutvustati esmakordse snusi. 

Tase 2 – tuntud kui tugev ning seda tähistavad kolm punkti karbil. Kangust suurendab nikotiinisisaldus või muud maitsed. 

Tase 3 – märgistatud kui eriti tugev. Seda tähistab neli täppi karbil ja see on isegi tugevam  elamus kui kange huuletubakas. 

Tase 4 – tuntud kui ülitugev. Huuletubakakarp on tähistatud viie täpiga ning see on uusim toode  turul. 

Maitse 

Huuletubaka maitsestamine on hea kogemuse saamiseks hädavajalik. Kui rääkida maitsest, siis  valitsevad peamiselt originaalne tubakamaitse, suitsuaroomiga ja piparmündimaitsega snus. Huuletubakal, mis ei ole üleni valge, on tunda tubaka maitset ja suitsuaroomi. See muudab  mõned maitsed huuletubakaga paremini sobivaks. Lisaks on võimalik proovida ka  eksootilisemaid maitseid nagu melon, mustikas, laim ja õun. Tutvu erinevate huuletubaka  toodete Pouchy.eu veebipoes.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga